Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

UP 2003 FOOD

sosuri plic - personalizate

Sosurile la plic - personalizate , au o importanta speciala in bucataria restaurantelor care fac livrare de mancare la birou-domiciliu ( pizzerii , fast-food si catering)

In primul rand , aceste mod de livrare a sosurilor - la plic - este foarte modern si eficient in servire .
Apoi , faptul ca oferim aceasta optiune de personalizare a lor , faptul ca acel ambalaj de livrare poarta culorile si sigla restaurantului pe suprafata , creste incredere clientului final - cosumatorul si aduce un castig pentru imaginea restaurantului .

Clientii nostri , ne-au spus , ca daca livrezi intr-un birou 2-3 pizza , de obicei se insoteste comanda cu 4-5 plicuri de ketchup sau sos de rosii . Totdeauna raman una-doua plicuri neconsumate – o plus valoare . Si , totdeauna aceste plicuri se pastreaza . Nu poti , de exemplu , dupa festin sa pastrezi cutia de la pizza . Surplusul de sos plic , da , se poate pastra . Clientii nostri , ne spun ca aceste plicuri pastrate , aduc noi comenzi . Corect este sa spunem , ca acest lucru se intamplu cu precadere , atunci cand plicul este personalizat .


Putem sa ambalam orice sos , la un gramaj foarte variat (intre 10 si 55 grame ) .
Momentan , avem in structura urmatoarele : ketchup ( dulce , picant ) , maioneza , sos usturoi , remoulade , mustar , sos picant chili , otet, ulei . Vom avea foarte curand : sos de rosii - pomodora , vinaigrette.
Putem sa ambalam orice alt produs la cererea clientului . Daca clientul ne furnizeaza
un alt sos – dupa o reteta proprie - putem sa-l ambalam .


Aceste sosuri , prin personalizare , nu sunt neaparat mai scumpe . Se pune doar problema ca suntem nevoiti sa tiparim ambalaje pentru o perioada mai mare ( poate unul-doi ani ) ceea ce presupune un angajament destul de clar pentru ambele parti . Ambalajele folosite sunt speciale , cu bariere pentru microorganisme si gaze . Sunt putine locuri unde se tiparesc aceste ambalaje . Noi ne ocupam de tot .Avem experienta si parteneri pentru a face bine acest lucru .

UP 2003 FOOD va recomanda:

imagine
maioneza portionata ( plic) la 30 sau 20 grame
Maioneza produse de UP 2003 Food - Baia Mare , este un produs de calitate ( minim 50.1% grasime ) , portionat in doze unice potrivite pentru un sandwich ,salata sau orice te duce pofta .Adica , 30 sau 20 grame , plicuri etanse .Suntem producatori si livram national acest produs direct in pizzerii , fat-food, [...]
imagine
Ketchup bun pentru pizza buna
Treaba voastră este să faceți pizza bună . A noastră să facem ketchup bun . Noi îi spunem ketchup-plic și facem asta de 14 ani . Cereti mostre – sunt gratuite .
imagine
ketchup extra pentru pizza buna livrata cu bine la domiciliu
Este ketchup un moft la pizza ? Nu stii sigur asta ? Pot pune bonus un plic de ketchup la fiecare pizza livrată?Va fi un câștig ? Cum se va reflecta acest lucru in vânzare ? Clienții vor aprecia asta și în timp voi vinde mai mult ? Este ketchup-ul UP un ketchup bun ? 50 grame este suficient [...]
imagine
otet balsamic di Modena - plic etans 7 ml pentru salate catering
Oțet balsamic di Modena - plic 7 ml . Nouă prezentare (2017) . Aceeasi compoziție ( oțet balsamic di Modena - produsul vrac 100 % origine Italia ). Noul ambalaj aduce : - o etanșare mai perfectă . - o utilizare mai facilă ( se deschide mai ușor) - o prezentare comercială mai bună [...]
imagine
mustar la plic
Mustar portionat la plicuri - ambalat la 30 grame - un produs fin și aromat - in compoziție doar boabe de mustar + zahăr + oțet - ideal in catering si livrările de fast-food - cantitatea / bax. : 200 buc - produs distribuit national direct de catre producator(2-7 zile) Solicitati oferta de prê [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi